Despre noi

Plast Welding Solution srl

Cine suntem ?

Suntem producatori de articole din folie pvc-cristal, dispunind de propria capacitate de productie localizata in Arad – Romania, un colectiv unit din dorinta de a raspunde solicitarilor clientilor prin creearea acelor produse care aduc un plus activitatii zilnice, ajutand la organizarea, identificarea si protectia documentelor atat in spatiile de productie cat si in birouri sau spatiile comerciale  .

Experienta acumulata in 20 ani de productie ne permite sa oferim o calitate superioara produselor si timpi scurti de livrare. De la idee si pana la produsul finit, intregul proces se desfasoara in atelierul nostru.

Produsele executate de noi sunt realizate in proportie de 90% dupa desenul si specificatiile clientilor , avand aplicatii in diverse domenii de activitate, cele mai reprezentative fiind sectorul industrial, papetarie si articole promotionale, cu desfacere pe intreaga piata a Comunitatii Europene.

Materialul folosit este folia PVC ( policlorura de vinil ) plastifiata semirigida sau rigida, transparenta – cristal sau color, cu varietate mare de presaje .

Tehnologia folosita se bazeaza pe aducerea la rezonanta a moleculei de PVC cu ajutorul curentilor de inalta frecventa.
Datorita specificului tehnologiei folosite, putem crea orice forma geometrica bidimensionala, limita fiind imaginatia fiecaruia.

O parte din articolele executate de noi pot fi vazute folosind meniul din partea superioara a pagini, iar daca doriti un articol personalizat , va stam la dispozitie prin sectiunea „Comenzi speciale”.

Dispunem de utilaje produse in Italia si Germania, iar materia prima utilizata, este produsa exclusiv in Comunitatea Europeana, fiind in conformitate cu Regulamentul (CE) nr.1907/2003 al parlamentului European si al Consiliului privind inregistrarea, evaluarea, autorizarea si restrictionarea substantelor chimice (REACH)

Datele societatii:

PLAST WELDING SOLUTION srl , CUI RO 15606847 , Reg. Com. J02/879/2003 , adresa : Str. Mesterul Manole Nr.16 – 310493 AradRomania

You've just added this product to the cart: